Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Χτενίσματα 2013: Οι καλύτερες προτάσεις για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Υπέροχα κοψίματα, λαμπερό χρώμα, εντυπωσιακές πινελιές χρώματος….τα χτενίσματα που προτείνονται για το 2013 δεν περνούν απαρατήρητα και τα ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά.Δες εδώ μια συλλογή από 11 υπέροχα αντιπροσωπευτικά χτενίσματα με όλες τις νέες τάσεις για το 2013. Από πολύ κοντά, μέτρια, μέχρι πολύ μακριά σε εντυπωσιακές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.
Επόμενο βήμα έλα στο Rose Mary hairstudio για να δημιουργήσουμε το χτένισμα που ταιριάζει στο δικό σου τύπο και χρώμα.1. Κοντό καρέ με μύτες μπροστά, φράντζα με κόκκινες ανταύγειες. Ταιριάζει περισσότερο σε φυσικά ίσια μαλλιά.
2. Κοντό χάλκινο και ultra μοντέρνο. Ταιριάζει σε ίσια έως και ελαφρώς κυματιστά μαλλιά3. Σκούρο καστανό καρέ με δαμασκηνί ανταύγειες και ίσες αφέλειες. Ιδανικό για απόλυτα ίσια μαλλιά
3. Ίσο μαύρο κοντό κούρεμα με μακριές μύτες και ασημί ανταύγειες.
4. Κοντό, ξανθό σε στυλ καπελάκι.
5. Κοντό καρέ με διχρωμία στις άκρες. Απαραίτητο το φυσικά απόλυτα ίσιο μαλλί.
6. Μακριά ξανθά μαλλιά φτιαγμένα με την ειδική τοστιέρα,. Ιδανικό για ίσια έως και σπαστά μαλλιά
7. Εντυπωσιακά σπαστά σε χαλκο-κόκκινο χρώμα. Ιδανικό για κυματιστά μαλλιά αλλά μπορούν εύκολα να υιοθετηθεί από ίσα έως και ελαφρώς κατσαρά μαλλιά.
8. Ίσια μακριά μαύρα μαλλιά με αφέλειες και δαμασκηνί ανταύγειες. Ταιριάζει σε φυσικά ίσια αλλά και ελαφρώς κυματιστά μαλλιά με ίσιο styling.
9. Ανοιχτά χάλκινα ίσα μακριά μαλλιά με αφέλειες. Ταιριάζει σε φυσικά ίσια αλλά και ελαφρώς κυματιστά μαλλιά με ίσιο styling.
10. Έντονο ζωηρό χάλκινο κυματιστό χτένισμα. Ιδανικό για ίσια έως και κυματιστά μαλλιά.
11. Εντυπωσιακή αλογοουρά σε πυρόξανθο χρώμα με σαντρέ μπαλεγιάζ.
Υπέροχα δεν είναι;

xtenismata.com