Υπηρεσίες

Xτενίσματα και Βαφές

H βάση για ένα επιτυχημένο κούρεμα είναι η άριστη τεχνική μας και η έμφυτη αίσθηση του κατάλληλου κουρέματος που ταιριάζει στην προσωπική σας εικόνα, είτε αυτό είναι κλασσικό, είτε διαχρονικό ή μοντέρνο.

Τα υψηλών προδιαγραφών χρώματα των φαβών που χρησιμοποιούμε, συμπληρώνουν το σχήμα του κουρεματός σας.

Τα εξειδικευμένα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για την φροντίδα των μαλλιών σας, τα ενδυναμώνουν και τους προσδίδουν μια φυσική λάμψη ενώ παρέχουν ταυτόχρονα έλεγχο και κίνηση ώστε να μπορείτε να επιτύχετε μια εμφάνιση που να είναι εύκολη στην καθημερινοτητά σας.


Ονυχοπλαστική
Τα άκρα μας δέχονται καθημερινά μεγάλη ταλαιπωρία και η έκθεσή τους σε εξωτερικούς παράγοντες και αντικείμενα τους προκαλούν φθορά. Για αυτό η περιποίησή τους είναι αναγκαία τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Τα περιποιημένα άκρα είναι απαραίτητα για μια προσεγμένη και καθαρή εμφάνιση όλη μέρα.

Τα τεχνητά νύχια είναι μία παροχή που απευθύνεται σε γυναίκες που απαιτούν να έχουν περιποιημένα χέρια και γερά νύχια τα οποία μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις καθημερινές προκλήσεις. Είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα αδύναμων νυχιών που ξεφλουδίσουν, σπάνε και δεν κρατάει το μανικιούρ.

Μέθοδος με τζελ


Αυτή η μέθοδος παρέχει αποτέλεσμα ιδιαίτερης αισθητικής. Τα νύχια σας μετά την εφαρμογή είναι ανθεκτικά, όμορφα και λάμπουν μέχρι την επομένη επίσκεψή σας. Το τζελ είναι υλικό το οποίο πολυμερίζεται σε ειδικά μηχανήματαUV. Εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι εντελώς διάφανο το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό.Για τα παιδιά Το περιβάλλον μας είναι εξίσου φιλόξενο και για τους μικρούς μας φίλους! 

Προσφέρουμε ειδικά κουρέματα για τα παιδιά καθώς γνωρίζουμε ότι τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά θέλουν κάτι διαφορετικό για τα μαλλιά τους!


Nύφες 

Για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας εντυπωσιάστε με ενα ξεχωριστό χτένισμα. Στα έμπειρα χέρια μας το styling των μαλλιών σας εναρμονίζεται απόλυτα με την προσωπικοτητά σας.

Κοντά μαλλιά με άποψη ή μακριά πιασμένα κότσο, στεφάνι από φυσικά ανθάκια ή πέπλο, ελάτε σε εμάς για να δημιουργήσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα σας κάνει μοναδική προσελκύοντας τα βλέμματα όλων!