Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νέες Τάσεις στο Χρώμα Μαλλιών 2012-2013

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013.


Αν έχεις σκοπό να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου ακολουθώντας τις νέες τάσεις εδώ θα βρεις τον απόλυτο οδηγό για χρώματα μαλλιών Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013.
Επικρατούν πιο αυστηρά χρώματα, οι ανταύγειες σχεδόν εξαφανίζονται αυτή τη σεζόν
εκτός αν είναι σε ζωηρές αποχρώσεις, το κόκκινο μπαίνει δειλά δειλά σε ombre look και σε κοντά μαλλιά και το καστανο-χάλκινο γίνεται αγαπημένο. Οι ξανθές πάντα θα είναι στη μόδα αλλά για αυτή τη σεζόν προσθέτουν ζωηρές πινελιές στις άκρες των μαλλιών τους με το ανανεωμένο ombre look.

Οι μελαχρινές είναι στη μόδα. Τα σκούρα και καστανά μαλλιά αυτή τη σεζόν μπαίνουν πολύ δυναμικά σε όλες τις νέες collection των Κομμωτηρίων





Οι καστανο-χάλκινες αποχρώσεις γίνονται οι αγαπημένες των κομμωτών και των γυναικών αφού ταιριάζει υπέροχα σε πολλά πρόσωπα.






Το κόκκινο της φωτιάς, πιο λαμπερό από ποτέ, αναδεικνύει και τα μακρυά μαλλιά αν εφαρμοστεί με μπαλεγιάζ


Οι μελαχρινές που είναι πιο τολμηρές προσθέτουν ανταύγειες στα χρώματα του παγονιού που φέτος βρίσκονται στην κορυφή στις προτιμήσεις όλων των παραγωγών μόδας.


Οι ξανθές πάντα θα είναι στη μόδα. όμως τα χρώματα που αυτή τη σεζόν γοητεύουν είναι αυτά που συνδυάζονται στις άκρες των μαλλιών με σιελ, ροζ, σομόν ή μοβ-ασημί παστέλ αποχρώσεις. Μάλιστα, αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να βαφτούν και σε όλα τα μαλλιά, όπως παρουσίασε πρώτος ο οίκος Chanel, για να δείξει ότι η γυναίκα του 2013 δεν είναι καθόλου συντηρητική!









Τέλος, το ombre look (σκούρες ρίζες με ανοιχτά μήκη και άκρες ή το αντίστροφο) είναι ακόμα στη μόδα αλλά πιο εντυπωσιακό και ανανεωμένο. Αν πρόκειται για χρώμα (όπως ροζ, σιελ) εφαρμόζεται πλέον χαμηλά μόνο στις άκρες των μαλλιών. Αν πρόκειται για ξάνοιγμα τότε το ombre look έχει ως εξής: Σκούρες ρίζες, ανοιχτά μήκη και ακόμα πιο ανοιχτές οι άκρες των μαλλιών.




woman-meetingpoint