Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Hairstyles Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 για μακριά μαλλιά


Οι μπούκλες χαλαρώνουν αρκετά ή είναι πιο ατημέλητες. Οι όγκοι των μαλλιών εμφανίζονται από τα πλαϊνά του προσώπου για πιο μαζεμένες ατημέλητες μπούκλες ενώ για πιο χαλαρές, οι όγκοι εμφανίζονται από το πηγούνι και κάτω.

Ίσια ή σπαστά μαλλιά. Από τα πιο δημοφιλή hairstyles της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 που θα το δείτε στις περισσότερες πασαρέλες, είναι το ελαφρύ σπάσιμο των μαλλιών, αυτό το ατημέλητο look που χαρίζει μια κομψή γοητεία. Φυσικά παίζουν και τα τελείως ίσια μαλλιά ή με ελαφρύ γύρισμα στις άκρες τους, που ποτέ δε χάνουν τη θηλυκότητά τους.


Στιλιζαρισμένοι όγκοι. Ενδιαφέροντα πιασίματα με στιλιζαρισμένους όγκους εμφανίζονται αυτή τη σεζόν. Για να είσαι in, δημιούργησε εμφανής όγκους στα μαλλιά σου χωρίς να "πετάει τρίχα".

Κοτσίδες, πλεξίδες και πιασίματα. Επιμελώς ατημέλητα πιασμένα μαλλιά ή εντελώς στιλιζαρισμένες κοτσίδες είναι μια δυναμική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας και ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Τα μπροστινά ελαφριά πιασίματα των μαλλιών γίνονται με πλεγμένα μαλλιά όπως πλεξίδες ή rope.
Η σοφιστικέ άποψη. Επίσης μια δημοφιλής τάση για τα Hairstyles Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, που ταιριάζει απόλυτα με τη μόδα, είναι τα πιασίματα με σοφιστικέ άποψη. Γοητευτικά, κυριλέ με έντονο χαρακτήρα και φεμινισμό, χαρίζουν ένα άκρως εκλεπτυσμένο στυλ στις γυναίκες που θα το δοκιμάσουν.

Τέλος, οι χωρίστρες δημιουργούνται είτε ατημέλητες στη μέση, είτε ακόμα καλύτερα, καθαρές χωρίστρες όσο πιο πλάι γίνεται - που ταιριάζει πάρα πολύ με το ύφος των μαλλιών της φετινής σεζόν, ή είναι εντελώς ανύπαρκτες.