Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα πιο sexy χτενίσματα του φθινοπώρου

Glam ombre, ρετρό μπούκλες, αφέλειες, faux bob και πολλά ακόμα! Μάθε τις νέες τάσεις και πάρε ιδέες για επίκαιρα hair styles από τις σταρ. 

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά. Έχεις ήδη αλλάξει το ύφος στα ρούχα σου, κατεβάζοντας τα πουλόβερ σου, τα biker boots σου και τα αγαπημένα σου σακάκια. Ηρθε λοιπόν η ώρα να αλλάξεις και τα μαλλιά σου με σκοπό ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Αφήνεις κατά μέρος τις πλεξούδες και τις ανάλαφρες αλογοουρές και επιλέγεις πιο “στημένα” χτενίσματα αλλά εξίσου sexy και προφανώς το ίδιο εύκολα.

Η Miss Bloom συγκέντρωσε μερικά από αυτά και σου τα παρουσιάζει μέσα από τις celebrities για να πάρεις ιδέες και να αρχίσεις να πειραματίζεσαι.


Αφέλειες



Το φετινό φθινόπωρο οι αφέλειες έχουν κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback. Χοντρές και μέχρι τα μάτια συνοδεύουν τα υπόλοιπα μαλλιά που είναι εμφανώς μακρύτερα χωρίς περιορισμούς στο στυλ τους. Είτε τα κάνεις ίσια και αφήσεις τις αφέλειες να ολοκληρώσουν το πιο αυστηρό ύφος, είτε τα κάνεις πιο σπαστά για μια πιο χαλαρή εμφάνιση (δες Taylor Swift και Jessica Biel) οι αφέλειες θα σου δώσουν τον girlie χαρακτήρα που “απαιτούν” οι ψυχρές νύχτες του φθινοπώρου.


A la garçon



Τα κοντά “αντρικά” μαλλιά θεωρούνται must φέτος και πολλές celebrities το τόλμησαν με απόλυτη επιτυχία. Μπορεί η Anne Hathaway να μην είχε σκοπό να τα κόψει, αλλά τα εναρμόνισε τόσο πετυχημένα στον όλο χαρακτήρα της που πλέον θεωρούμε ότι είναι από τα καλύτερα haircuts που έχει τολμήσει ποτέ. Η Rihanna από την άλλη, δεν μας αφήνει χώρο να σχολιάσουμε πολλά, γιατί αύριο ίσως την δούμε πάλι με μαλλιά Ραπουνζέλ, αλλά η αλλαγή της απέδειξε ότι ένα τέτοιο κούρεμα, παρότι δεν έχει πολλές εναλλακτικές, ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, από το κόκκινο χαλί μέχρι την πεζή καθημερινότητα.


Μοναστηριακό σινιόν



Όλες οι χειμερινές πασαρέλες κατακλύστηκαν φέτος από το πιο κομψό αυτό χτένισμα που αναδεικνύει κάθε outfit. Σοβαρό και στυλάτο, εύκολο και πάντα επίκαιρο. Το σινιόν που καλύπτει μέρος των αυτιών θα γίνει σίγουρα ο καλύτερος συνοδός σου για κάθε βραδινή έξοδο ακόμα και με το πιο επίσημο ντύσιμο, βλέπε Olivia Palermo στα αριστερά. Aν πάλι θέλεις να το εφαρμόσεις για το απόγευμα ή ακόμα και για το πρωί στην δουλειά λίγα τουφάκια που ξεπετιούνται ανέμελα είναι η καλύτερη λύση, βλέπε Olivia Palermo στα δεξιά.

missbloom.gr