Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Μαλλιά που φριζάρουν; Ιδού η λύση!

Με τη σωστή περιποίηση, γίνονται θαύματα


Χειμώνας και φριζαρισμένα μαλλιά πάνε μαζί.Τι πιο εκνευριστικό από το να φτιάχνετε τα μαλλιά σας και στη στιγμή να χαλάνε. Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά για λαμπερά και υγιή μαλλιά; Πως θα καταπολεμήσουμε την τάση τους να φριζάρουν;
1.Μια βασική αιτία είναι οι κατεστραμμένες άκρες. Κλείστε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας και ανανεώστε το look σας. Φροντίστε να κόβετε τις άκρες σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
2.Χρησιμοποιήστε ειδικά σαμπουάν επανόρθωσης τα οποία θρέφουν την τρίχα και βοηθάνε στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος. Επιπλέον, αφού ξεβγάλετε τα μαλλιά σας,γυρίστε το νερό στο κρύο και ξεβγάλτε τα μια τελευταία φορά. Το tip αυτό βοηθάει στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος

3.Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σας. Μια φορά την εβδομάδα να χρησιμοποιείτε μάσκα θρέψης ή αναδόμησης. Βοηθούν πολύ στη βελτίωση της ποιότητας της τρίχας. Επιπλέον, καλό θα ήταν να αγοράζετε και ειδικά λαδάκια για τα μαλλιά, τα οποία χαρίζουν στα μαλλιά λείανση, απαλότητα και λάμψη.

4.Να αποφεύγετε το σίδερο μαλλιών και το πιστολάκι. Αν πρέπει αναγκαστικά να τα χρησιμοποιείτε, αγοράστε ειδικά προιόντα περιποίησης των μαλλιών σας μετά το λούσιμο. Απλώστε τα σε βρεγμένα μαλλιά και προστατέψτε τα από τη θερμότητα και τις αρνητικές της συνέπειες.

Φριζάρισμα τέλος!

queen,gr