Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κουρέματα που σε δείχνουν λεπτότερη




Όπως και με τα ρούχα μπορείς να κλέψεις μερικά κιλά, έτσι και με το κατάλληλο χτένισμα ή μακιγιάζ μπορείς να κρύψεις τα μαγουλάκια που φούσκωσαν αυτές και για να είσαι έτοιμη για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Διαλέξτε από τα παρακάτω πιο είναι πιο κοντά στο δικό σας στυλ.







Φιλαριστά κι ασύμετρα.


Τα μαλλιά είναι καλό να φιλάρονται από το ύψος του αυτιού και μέχρι τον ώμο. Έτσι δημιουργούν την κατάλληλη φόρμα ώστε να δείχνει το πρόσωπο πιό λεπτό.


Ανανεώσου



Έλα στο Rose Mary hairstudio
Είναι φορές που ένα παλιό κούρεμα -που δεν το έχεις φρεσκάρει - μπορεί να σε δείχνει και δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Επίσης μια αλλαγή στο look μπορεί να μας ανανεώσει τόσο που η διάθεση μας και μόνο θα μας δείξει ομορφότερες. 

Προσοχή όμως στις βιαστικές αλλαγές που μπορεί να είναι καταστροφικές. Η αλλαγή πρέπει να γίνει κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Ακούς;;; Όχι μόλις χώρισες και να ξεσπάς στα μαλλιά σου...


Πείτε όχι στις στρογγυλές μπούκλες


Σίγουρα αυτό το στυλ σε ένα παχουλό πρόσωπο θα προσθέσει κι άλλο. Αν θέλετε το πρόσωπο σας να δείχνει λεπτότερο προτιμήστε τις πιο ήσυχες μπούκλες. Αν δεν έχετε την ιδανική γωνία στο σαγόνι (ναι μιλάω για διπλοσάγονο) οι μπούκλες θα το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο. Στην δική σας περίπτωση το ιδανικό θα ήταν τα μαλλιά να πέφτουν σαν να τα τραβούν βαρίδια προς τα κάτω. Δεν το λέω εγώ αλλά οι διάσημοι κομμωτές.. Και να ξέρετε ότι όταν όλα τα μαλλιά έχουν ένα μήκος δείχνουν το πρόσωπο μεγαλύτερο..


Με χωρίστρα στο πλάι



Μια μακριά φράντζα στο πλάι βοηθάει να δείχνει μικρότερο το μέτωπο. Επίσης αν τα πλαϊνά σας είναι φιλαρισμένα δείχνουν το πρόσωπο σας σαν να έχει γωνίες. Ίσια ή με χαλασμένες μπούκλες είναι ιδανικό κούρεμα για να δείξουν ωραία τα ζυγωματικά σας και να φανεί οβάλ ακόμα κι ένα ολοστρόγγυλο πρόσωπο.


Όχι στο στυλ πυραμίδα


Δώστε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Το φλατ κεφάλι κάνει το πρόσωπο να δείχνει παχουλό ακόμα κι όταν δεν είναι. Επίσης τα κουρέματα σε σχήμα πυραμίδα είναι ότι πρέπει για να αναδειχτείς η μπουμπού της γειτονιάς. (χαχα)


Bάλε αξεσουάρ


Μη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις αξεσουάρ. Θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα δείξουν πιο ωραία την εικόνα σου. Επίσης ο τρόπος που θα τα χρησιμοποιήσεις μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις λεπτότερη. Το μυστικό είναι να αφήνεις τσουλουφάκια να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο και να το δείχνουν οβάλ.
----

aniwthoi.net