Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Tα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για τις γιορτές

Πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου στα γιορτινά ρεβεγιόν; Συμβουλές, how-to μυστικά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα καλύτερα star looks! Plus: Ένα χορταστικό αφιέρωμα στα πιο επιβλητικά up-dos!

Η Miss Bloom συγκέντρωσε τα πιο εντυπωσιακά red carpet χτενίσματα των διάσημων και σου τα παρουσιάζει για να πάρεις ιδέες και να βάλεις όλη σου την τέχνη... επί κεφαλής!


Vagues: Ο χρόνος πάει πίσω....
Η τάση του " 40's glam" σε καλεί να πας πίσω στο χρόνο και να “χαλάσεις” τις μπούκλες σου. Τα ελαφριά κύματα, ή αλλιώς vagues, προσδίδουν στο αέρα που αποπνέουν τα μαλλιά σου ένα τόνο μυστηρίου και γοητείας παράλληλα με μια γλυκιά νοσταλγία. Αν θέλεις να εξελίξεις το εν λόγω χτένισμα μην τα αφήσεις λιτά, άλλα κάνε ωραία πιασίματα ακολουθώντας το όλο ύφος της εποχής όπως η Diane Kruger.


Diane Kruger


Από την επίδειξη του σχεδιαστή Michael van der Ham


Emma Stone


Ατημέλητα μαλλιά: Το after bed look...
Συνήθως τα ελαφρώς ανεπιτήδευτα μαλλιά είναι πάντα τα πιο σέξι. Αν οι διαθέσεις σου είναι ήρεμες και κινείσαι σε χαλαρούς ρυθμούς δεν είναι ανάγκη να φτιάξεις τα μαλλιά σου σαν να συμμετέχεις σε ταινία υπερπαραγωγή. Ένα χαλαρό πιάσιμο με ανέμελα τσουλούφια να χαϊδεύουν το πρόσωπό σου ίσως είναι η πιο σούπερ επιλογή για εσένα που φέτος σε αντιπροσωπεύει η ήρεμη διάθεση.


Olivia Palermo



Μαλλιά από την μια πλευρά: Εξαρτάται από την οπτική γωνία...
Αν βαριέσαι τα χρονοβόρα χτενίσματα αλλά θέλεις να δείχνεις περιποιημένη και σέξι ταυτόχρονα, μπορείς να κάνεις το εξής απλό: Να φτιάξεις τα μαλλιά σου μπούκλες, να τις αφήσεις λίγο να πέσουν, να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε μια πλάγια (βαθειά) χωρίστρα και να τα φέρεις όλα προς τη μια πλευρά. Στερέωσε τα με τσιμπιδάκια που δε θα φαίνονται, επέλεξε ένα φόρεμα με έναν ώμο, βάλε και λίγο άρωμα πίσω από το αυτί και μην περιμένεις να σου πούμε εμείς την συνέχεια... Την έχεις φανταστεί!


Jessica Chastain




Μισά μαλλιά πάνω: Μην αφήνεις μισοτελειωμένες δουλειές...
Πέρυσι το είχαμε λατρέψει, φέτος έρχεται σε μια πιο light εκδοχή ενώ συμβαδίζει με τους όγκους που ποτέ δεν θα αποχωριστούμε. Είναι τόσο απλό όσο και επικίνδυνο. Μην επιχειρήσεις να ανεβάσεις το κομμάτι αυτό των μαλλιών σου “ως τα ουράνια” αν δεν είσαι η σούπερ ροκ σταρ. Επίσης, μην το “γλείψεις” γιατί φλερτάρεις με την όψη “έφαγα τηγανιά”. Αποτελεί το πιο girlie χτένισμα για κοπέλες με ρομαντικό χαρακτήρα και όχι μεγάλο μέτωπο!


Συναντήσαμε την πιο ωραία εκδοχή στο catwalk του brand Issa London


Αξεσουάρ στα μαλλιά: Ντύσου πρόχειρα και στόλισε τα μαλλιά σου...
Μπορεί το πιάσιμο που έχεις κάνει να είναι το πιο απλό (όπως όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι και κάνεις τα καλύτερα απλά χτενίσματα χωρίς καν να προσπαθήσεις) αλλά με το απαραίτητο αξεσουάρ δεν είναι πια! Δεν είναι ότι παύει να είναι απλό και γίνεται σύνθετο αλλά αποκτάει τον αέρα της πολυτέλειας που αποπνέει ένα χρυσό αξεσουάρ και αμέσως γίνεται πιο επίσημο. Είναι η πιο απλή, φτηνή και για όλες τις περιστάσεις λύση!


Emma Stone


Jessica Chastain



Faux Bob: Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός...
Ο “ψεύτικος Μπομπ”, όπως το λέμε μεταξύ μας για πλάκα, είναι ικανός να αποπροσανατολίσει ακόμα και τα πιο έμπειρα μάτια. Άλλαξε όλο σου το look μόνο για ένα βράδυ, κάνοντας τα μαλλιά σου ένα κοντό καρέ, που όμως δε θα κρατήσει παρά μόνο για το ρεβεγιόν! Το faux bob (=ψευτο-καρέ σε ελεύθερη μετάφραση) αγαπήθηκε πολύ αυτή τη σεζόν γιατί μπορεί να σε μεταμορφώσει όταν το ψαλίδι αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό σου!

Emma Stone


Από την επίδειξη του σχεδιαστή Michael van der Ham




Κότσοι και σινιόν: Μάζεψε τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου....
Προσοχή! Ακολουθεί μέγα αφιέρωμα στα up-dos ! Σου αρέσει να αφήνεις ακάλυπτο τον λαιμό σου; Να κερδίζεις πόντους ύψους από τα πιασμένα μαλλιά; Να αναδεικνύεις όλες τις γωνίες του προσώπου σου; Αυτό είναι το δώρο σου από τη Miss Bloom!

Μπορεί μερικά up-dos να είναι περίπλοκα, άλλα υπερβολικά αλλά όλα εξίσου εντυπωσιακά!
Ποιο σου ταιριάζει; Δες και διάλεξε...


Η Jessica Alba δεν άφησε καμία τρίχα να μείνει ανεκμετάλλευτη. Ένα διακριτικό και μικρό πιάσιμο από πίσω έκανε το κεφάλι της μικρό και το πρόσωπό της να ξεχωρίζει.


Η Kate Beckinsale δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα super κότσο. Βασική προυπόθεση να έχεις πολλά μαλλιά, πολύ φαντασία και αμέτρητα τσιμπιδάκια.


Η Keira Knightley συνδύασε ένα χαλαρό up-do με retro και ρομαντικά πιασίματα στα πλάγια.


Παρότι δεν μας έχει συνηθίσει σε ωραία χτενίσματα αυτό έκανε την εξαίρεση. Η Kristen Stewart δεν έκανε ολικό πιάσιμο μαλλιών (πολύ safe επιλογή για όσες δεν νιώθουν ασφαλείς με όλα τα μαλλιά τους πιασμένα) και ξεχώρισε...


Η επιτομή της κομψότητας. Η Penelope Cruz σου δείχνει πώς μπορείς να θαυμάσεις μια εμφάνιση χωρίς να κοιτάξεις από το λαιμό και κάτω. Ό,τι και να φορέσεις μετά θα είσαι αδιαμφισβήτητα η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. 


Η Camilla Belle χαμήλωσε το up-do στο ύψος του σινιόν δίνοντας παράλληλα μια ελαφριά κλίση στην φράντζα για να σπάσει την μονοτονία.


Το top knot, όπως λέμε το ψηλό αυτό πιάσιμο είναι hot και άρα ό,τι πρέπει για μια trend setter όπως η Diane Kruger. Ένα πιάσιμο που λίγες θα τολμούσαν αλλά αξίζει να προσπαθήσεις. 


Παρόμοιο πιάσιμο είδαμε πρόσφατα από την Beyonce συνδυασμένο με χοντρές αφέλειες...


missbloom.gr