Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας χωρίς κόπο

Με 5 εύκολα και απλά βήματα
Ο όγκος είναι όχι μόνο της μόδας αλλά και χαρίζει στα μαλλιά σου ζωντάνια, κίνηση και τα κάνει να δείχνουν πλούσια και «γεμάτα».Ακόμη κι αν δεν διαθέτεις φυσικά πλούσια κόμμη- υπάρχουν μερικά εύκολα αλλά σημαντικά tips που μπορείς να εφαρμόζεις αν θες τα μαλλιά σου να αποκτήσουν όγκο.

Ξέχασε τη χωρίστρα: Μπορεί η χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού να είναι must ειδικά φέτος, όμως αν θέλεις το μαλλί σου να δείχνει πιο σέξι και πυκνό τότε καλά θα κάνεις να τη ξεχάσεις. Προτίμησε να φέρεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω και σε στιλ '60′s και με διπλάσιο όγκο γοήτευσε τους όλους!

Πρώτο το κοντίσιονερ, δεύτερο το σαμπουάν: Μπορεί να σου ακούγεται τρελό, αλλά αν απλώσεις πρώτα το κοντίσιονερ -που όχι μόνο τρέφει την τρίχα αλλά και τα «ελαφραίνει»- και αν απλώσεις μετά το σαμπουάν, θα εξαφανίσει τα υπολείμματα προϊόντος και θα αφήσει το μαλλί σου πιο ελαφρύ από ποτέ. Εξάλλου πιο ελαφρύ μαλλί σημαίνει ότι διαθέτει κίνηση και όγκο, που είναι και το ζητούμενο!

Το κατάλληλο κούρεμα: Έχεις λεπτή τρίχα και ο ευσεβής σου πόθος είναι να αποκτήσει την κίνηση και τον αέρα του, ενώ ζηλεύεις τα πυκνά γεμάτα όγκο μαλλιά; Τότε επένδυσε στο κατάλληλο κούρεμα και δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα. Το φυλλάρισμα είναι το καταλληλότερο για να δείχνει το μαλλί σου πιο «πλούσιο» και με περισσότερο όγκο. Αντίθετα, το πολύ φιλάρισμα ή τα πολυεπίπεδα κουρέματα (όταν είναι αλλού πιο κοντό και αλλού πιο μακρύ) σου ταιριάζουν καλύτερα αν έχεις πολύ πυκνά μαλλιά και θέλεις να μειώσεις τον όγκο τους!

Στέγνωμα: Το σωστό στέγνωμα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας αν θέλεις το μαλλί σου να δείχνει πιο πυκνό. Βγάλε το εξάρτημα στην μύτη από το πιστολάκι και άφησε το να στεγνώσει τα μαλλιά σου σου με όλη του την επιφάνεια. Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και στέγνωσε τα έτσι, χαρίζοντάς τους τον όγκο που επιθυμείς.

queen.gr