Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πλεξούδες: 5+1 εύκολα χτενίσματα για να υιοθετήσεις την top τάση της άνοιξης



Girly και εντυπωσιακές, οι πλεξούδες παραμένουν για ακόμη μια χρονιά η top επιλογή μας για τη νέα σεζόν.

#1 Η πλεξούδα στο πλάι:

Το πιο απλό και όμορφο hairstyle που μπορείς να δημιουργήσεις σε χρόνο dt. Φέρε όλα σου τα μαλλιά από την μια πλευρά και ξεκίνα… το πλέξιμο! 


#2 Boho girl:

Μετάτρεψε τις ενοχλητικές τούφες που μπαίνουν στο πρόσωπό σου στο τέλειο boho χτένισμα. Πιάσε τυχαία 3-4 μικρά πλεξουδάκια και άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν στους ώμους, επιμελώς… ατημέλητα.

Αν πάλι έχεις περισσότερο ταλέντο δημιούργησε πιο εντυπωσιακά χτενίσματα στερεώνοντας τις πλεξούδες σου, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, σύμφωνα με το σχήμα του κεφαλιού σου. 

 
#3 Το σινιόν… αλλιώς!

Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο και φτιάξε δυο πλεξουδάκια. Έπειτα μάζεψέ τα προς τα πίσω, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό αυστηρό σινιόν κότσο, που ξεφεύγει από τον κλασσικό, συνηθισμένο κότσο μπαλαρίνας. 


#4 Like a queen:

Γίνε για λίγο βασίλισσα, φτιάχνοντας ένα στέμμα με τα μαλλιά σου. Αν δεν έχεις μακριά φράντζα, δημιούργησε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και κάνε την πλεξούδα. Πιάσε την άκρη της πλεξούδας με ένα μικρό λαστιχάκι και στερέωσέ την πίσω από το αυτί σου χρησιμοποιώντας αρκετά τσιμπιδάκια. 


#5 Μισά πάνω- Μισά κάτω:

Κάνε χωρίστρα στη μέση και δημιούργησε καλοσχηματισμένες μπούκλες με το ειδικό εργαλείο. Έπειτα κάνε δυο πλεξούδες με τις μπροστινές τούφες, και πιάσε τις πίσω, χρησιμοποιώντας πάλι αρκετά τσιμπιδάκια για να τις στερεώσεις.


#6 Pony braid:

Η εναλλακτική εκδοχή της χαλαρής αλογοουράς! Χωρίς ιδιαίτερη μαεστρία πιάσε όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω μια πλεξούδα. Αφού την δέσεις με το λαστιχάκι, ξεκίνα να την… χαλάς με τα δάχτυλά σου για να πετύχεις αυτό το messy αποτέλεσμα.


faysbook.gr