Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Καλοκαιρινό μακιγιάζ στην απόχρωση του ροδάκινου

Η κυρίαρχη τάση για χείλη, μάτια και νύχια


Το χρώμα που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί το «νέο τιρκουάζ» φέτος το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα το ροδακινί που θα το φορέσεις στα χείλη, τα μάτια και τα νύχια!
Απαλά χείλη: Οι παστέλ αποχρώσεις του ροδακινί είναι ιδανικές για σένα αν είσαι ανοιχτόχρωμη αφού αν έχεις σκούρα απόχρωση της επιδερμίδας καλό είναι να διαλέξεις μια πιο σκούρα απόχρωση και για τα χείλη.

Στη ματ εκδοχή του η παστέλ απόχρωση του απόλυτου χρώματος της σεζόν συνδυάζεται τέλεια με παστέλ μάτια και έντονη γραμμή μαύρου άι-λάινερ!

Ματ ροδακινί χείλη: Οι αποχρώσεις του ροδακινί στα χείλη σου στη ματ εκδοχή τους είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να τολμήσεις φέτος. Ένα χρώμα που ταιριάζει σε εσένα όποιο χρώμα και αν έχουν τα μαλλιά σου είναι η πιο σκούρα εκδοχή του.

Είτε είσαι κοκκινομάλλα, ξανθιά ή καστανή η απόχρωση αυτή σε «γλυκαίνει» και σε μεταμορφώνει με άρωμα καλοκαιριού!

Η neon εκδοχή του ροδακινί: Αν δεν θέλεις κάτι πολύ έντονο όπως το κόκκινο, αλλά θέλεις και ένα χρώμα που να είναι απόλυτα καλοκαιρινό, τότε το ροδακινί στη neon έντονη εκδοχή του είναι με το μέρος σου!

Διάλεξε τη φωσφοριζέ εκδοχή του πιο ζουμερού χρώματος της σεζόν και άφησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου σε απαλούς τόνους!

Νύχια: Αν θέλεις ένα πιο απαλό χρώμα για τα νύχια σου που ναι μεν εντυπωσιάζει αλλά δεν κάνει και «μπαμ» τότε το χρώμα του ροδάκινου, σου δίνει τη λύση.

Δύο «χέρια» είναι αρκετά για να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που θέλεις σε παστέλ ροδακινί και πιο σκούρο πορτοκαλί χρώμα.

Πηγή: womenonly.gr