Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μαζί με το χρώμα σας... αλλάζει και η διάθεση

Μήπως αποφασίσατε ότι ήρθε η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή; Νιώθετε έτοιμες για κάτι που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό, αλλά δεν το τολμούσατε;


Αν η απάντηση είναι ναι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τα ζωηρά, έντονα χρώματα της kyana και της tenivita!

Μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξετε την απόχρωση στα μαλλιά σας; Μια βαφή στο κομμωτήριο Rose Mary hairstudio γράφει το όνομά σας! Το καλό με την αλλαγή στην απόχρωση σας ή την ανανέωσή της είναι ότι θα οδηγήσει και σε άλλες ευχάριστες αλλαγές.

Για παράδειγμα, το μακιγιάζ σας θα προσαρμοστεί στη νέα σας απόχρωση, άρα είναι λογικό να ανανεώσετε και την παλέτα των καλλυντικών σας. Επίσης, μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε ότι κάποιες αποχρώσεις που παλιότερα δεν σας κολάκευαν, τώρα μπορεί να είναι οι καλύτερες σας!

Άρα, καλό θα ήταν να θυμηθείτε όλα εκείνα τα ρούχα που κάποτε αγοράσατε αλλά ποτέ δεν φορέσατε! Αν βέβαια κάνετε μερικές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σας προκειμένου να συνδυάσετε με την νέα απόχρωση των μαλλιών σας ακόμα καλύτερα!

Όσο για τη διάθεσή σας… αυτή είναι σίγουρο πως θα ανανεωθεί μόλις τα βλέμματα όλων στραφούν πάνω σας. Η tenivita χαρίζει 2 φορές πιο έντονο χρώμα. Με λίγα λόγια, η tenivita και η kyana κάνει θαύματα με τα μαλλιά σας! 

Άμπρα κατάμπρα;


epithimies.gr