Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Το λεξικό για το χρώμα μαλλιών.



Κατανοώντας τις διάφορες μεθόδους βαφών.


Ο γρηγορότερος και ο πιο οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε το στυλ σας είναι η βαφή,απλά με το να αλλάξετε ή να τονίσετε το χρώμα των μαλλιών σας .


Την σημερινή εποχή υπάρχουν παρά πολλοί τρόποι ώστε να το επιτύχετε αυτό .Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από αυτούς τους οποίους οι περισσότερες σίγουρα γνωρίζετε .

Μόνιμη βαφή – τι είναι ; ακριβώς αυτό που περιγράφει είναι η βαφή που αλλάζει μόνιμα το χρώμα των μαλλιών σας σε αντίθεση με τα άλλα είδη βαφών, η μόνιμη βαφή δεν θα ξεθωριάσει σχετικά γρήγορα .Με αυτόν τον τρόπο βαφής η βαφή εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας και κλειδώνει το χρώμα, γι αυτό και σε σχέση με τα αλλά είδη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών. Βέβαια ως αποτέλεσμα αυτής της εργασίας η μόνιμη βαφή μπορεί να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σε μακροχρόνια χρήση.

Ημιμόνιμες βαφές –τι είναι; –είναι η τέλεια επιλογή για το αν δεν είστε σίγουροι για το χρώμα και ο λόγος είναι ότι κρατάει λιγότερο και φεύγει με τα λουσίματα ,είναι πιο ευγενική σε ότι αφορά την ποιότητα της τρίχας, προσδίδει λάμψη τις περισσότερες φορές, περιέχει ελαφρύ έως καθόλου οξυζενέ και πολλές φορές περιέχουν συστατικά για να ενδυναμώσουν την τρίχα .

Το μειονέκτημα της είναι ότι δεν μπορεί να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών .



Ανταύγειες –ανοιχτές ή σκούρες –υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να ανοίξουμε ή να σκουρύνουμε το χρώμα των μαλλιών ολόκληρο ή μόνο όποιο σημείο εμείς επιθυμούμε να του δώσουμε περισσότερη έμφαση με μια απόχρωση ή με διαφορετικές .

Ξάνοιγμα – τι είναι; Μια αρκετά δυνατή μέθοδο η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για να αφαιρέσει όλα τα χρωστικά από την τρίχα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε στα μαλλιά οποιοιδήποτε χρώμα επιθυμούμε . Δεν είναι κάτι που συνιστούμε συνήθως ,μιας και με την μέθοδο αυτή τα μαλλιά ταλαιπωρούνται σε αρκετά μεγάλο βαθμό .

Το σωστό μέρος για να αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε.
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα, αν θέλετε ένα σίγουρο αποτέλεσμα το σωστό μέρος για να αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε είναι να πάτε σε ένα κομμωτήριο για είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, επίσης θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε την πιο σωστή απόχρωση για εσάς σύμφωνα με τον τόνο του δέρματος σας και την ανάλογη ποιότητα των μαλλιών σας .

Καλή σας επιτυχία!!!!