Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Κάθε εβδομάδα, νέο look!

Εκφράστε τις πολλές, διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας σας με πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Ξεκινήστε από σήμερα και καθιερώστε το κάθε εβδομάδα.


Ένα ευχάριστο «παιχνίδι» που σας δίνει χαρά, σας ανανεώνει και σας αφήνει να δημιουργήσετε και να εκτονωθείτε. Η αλλαγή στα μαλλιά μέσω ενός χτενίσματος, είναι απολύτως ακίνδυνη! Δεν κόβετε, δε βάφετε, δεν αλλάζετε ριζικά τίποτα. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να γυρίσετε πίσω στη γνωστή σας εικόνα, απλά με ένα λούσιμο. Μέχρι, τότε, όμως, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και τολμήστε να υιοθετήσετε look που δεν είναι και τα απολύτως αναμενόμενα.

Ξεκινήστε από τα εύκολα και συνεχίστε με τα πιο τολμηρά. Ξεφυλλίστε περιοδικά και κόψτε τα χτενίσματα που σας αρέσουν. Ψάξτε στο internet και εκτυπώστε όσα βρείτε ότι θα θέλατε να τα δοκιμάσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο μήκος μαλλιών για να τα πραγματοποιήσετε. Έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα.

Έχοντας το «ντοσιέ με τις φωτογραφίες» έτοιμο, χωρίστε τα σε εύκολα και πιο δύσκολα ως προς την εκτέλεση και ξεκινήστε με το πιο βατό. Βρείτε μια μέρα της εβδομάδας που έχετε λίγο παραπάνω χρόνο και «δουλέψτε» τα μαλλιά σας. Θα αποκτήσετε όμορφο, στιλάτο look, το οποίο θα διατηρήσετε κάνοντας το χτένισμα να κρατήσει. Πώς; Ελάτε στο hair studio Rose Mary να σας δείξουμε τον τρόπο και να δημιουργήσουμε μαζί τα χτενίσματα που ονειρεύεστε.

Βλέποντας  το αποτέλεσμα τη φωτογραφίας, θα πάρετε δύναμη για να συνεχίσετε την επόμενη εβδομάδα με κάτι λίγο πιο δύσκολο και διαφορετικό. Καθιερώστε το! Μοιραστείτε με μία φίλη σας αυτήν την ιδέα και ελάτε μαζί να κάνετε τα πιο όμορφα χτενίσματα.

epithimies.gr