Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για καλοκαίρι 2013


Τα fashion shows τελείωσαν σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι. Εκτός από τις νέες τάσεις της μόδας στα ρούχα και τα παπούτσια και το στυλ μας έδειξαν και τις νέες τάσεις της μόδας για το μακιγιάζ.

1. Νέο μακιγιάζ στα μάτιαΈντονο και εντυπωσιακό νέο μακιγιάζ. Στις πασαρέλες είδαμε τα κορίτσια έντονα βαμμένες με γκιτεράτες σκιές έως το φρύδι. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εύκολο να κάνεις στην καθημερινότητά σου γιατί είναι αρκετά έντονο και εκκεντρικό, μπορείς να κρατήσεις τη νέα τάση αλλά να μειώσεις την ένταση στην σκιά αλλά και στο όλο μακιγιάζ γενικότερα.

2. Μουτζουρώστε το κάτω βλέφαροΜπορεί αυτή η συνήθεια να είναι κατ΄ εξοχήν τον χειμώνα αλλά είναι μια τάση που μεταφέρεται και στο καλοκαίρι. Ωραίο μακιγιάζ, εντυπωσιακό και εύκολο. Δίνεις ένταση στο μάτι χωρίς υπερβολές.

3. Έντονο κραγιόν , ελαφρύ βάψιμο στο υπόλοιπο πρόσωπο


Εξίσου ωραία αυτή η τάση. Σε βοηθάει γιατί εύκολα και γρήγορα με ένα έντονο κραγιόν να έχεις ωραίο αποτέλεσμα. Προσοχή σε αυτό το μακιγιάζ να έχει γίνει καλή κάλυψη και σκίαση στο πρόσωπο για τυχόν ατέλειες.

4. 60s baby!
Aυτοί οι σχεδιαστές βρίσκονται σε σύγχιση. Έφεραν πάλι στη μόδα την μπανάνα του ματιού. Ωραία δεν λέω αλλά εγώ προσωπικά δεν θα την προτιμήσω φέτος το καλοκαίρι. Εσάς αν σας αρέσει δεν έχετε παρά να την ξαναθυμηθείτε!

beautystars.gr