Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αυτά είναι τα χτενίσματα του καλοκαιριού που πρέπει να αντιγράψεις

Τα 3 top haistyles που θα σε κάνουν ακόμα πιο όμορφη.

Το φετινό καλοκαίρι έχει extravagant στοιχεία αλλά έχει και μεγάλη δόση φυσικότητας. Τρεις μεγάλοι οίκοι έδωσαν τις γραμμές για να προτείνουν τα χτενίσματα που θα χαρίσουν τη μέγιστη γοητεία και λάμψη.


Ο οίκος Chloé αναδεικνύει πάντα την πιο αθώα και κοριτσίστικη πλευρά της γυναίκας. Σε στυλ λολίτα και σε sorbet χρωματισμούς εμμένει στην απλότητα. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, το χτένισμα που προτείνει για φέτος είναι μια απλή αλογοουρά (με χωρίστρα στη μέση) με μια φράντζα να πέφτει επιμελώς ατημέλητα.


Ο Marc Jacobs όταν παίρνει τα ηνία του Louis Vuitton μεταμορφώνεται σε έναν κύριο που πίνει τον cappuccino του στο Παρίσι τη δεκαετία του ’60 παρακολουθώντας κομψές δεσποινίδες. Το Vuitton στυλ είναι για ακόμα μια χρονιά retro και το χτένισμα είναι ένας καθωσπρέπει κότσος με μια super girly κορδέλα.



Το country style του οίκου Bottega Veneta ήταν από τις πιο trendy προτάσεις για αυτό το καλοκαίρι. Με επιμελώς ατημέλητα chignons και ροδοκόκκινα μάγουλα, τα μοντέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μη ξεχάσεις τα αφήσεις λίγη φράντζα ή κάποια μαλλιά να πέφτουν στις δύο πλευρές, πάντα με τη βοήθεια λίγης λακ για να υπάρχει και το κατάλληλο styling.


Πηγή: faysbook.gr