Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο γεμάτα!

Αν ο διακαής πόθος σου είναι τα υγιή μαλλιά με όγκο, δες τέσσερα tips που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις!

Αν η φύση δεν σε έχει προικήσει με πλούσια μαλλιά υπάρχουν μερικά τρικς που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τον όγκο τους!

Δες τι μπορείς να κάνεις:

1. Απέφυγε τις αραιές αφέλειεςΑν έχεις υιοθετήσει αυτό το λουκ φρόντισε οι αφέλειες σου να είναι πλούσιες. Μην διστάσεις νομίζοντας ότι τα υπόλοιπα μαλλιά σου θα φαίνονται λίγα, αλλά δώσε έμφαση στο μπροστινό τμήμα και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Κάνοντας πιο πυκνές τις αφέλειές σου, αυτόματα τα μαλλιά σου θα φαίνονται πιο πλούσια.


2. Επιστροφή στα ρόλειΑν ετοιμάζεσια να βγείς, τύλιξε τα μαλλιά σου σε μεγάλα ρόλει, ζέστανέ τα με το πιστολάκι και άφησέ τα να κρυώσουν όσο κάνεις το μακιγιάζ σου και ντύνεσαι. Όταν τα βγάλεις, στυλιζάρισε τα μαλλιά σου μόνο με τα δάχτυλα και είσαι έτοιμη!


3. Χρησιμοποίησε αφρόΕίναι το ιδανικό προιόν για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου. Βάλε αρκετή ποσότητα και στέγνωσε τα μαλλιά σου με το κεφάλι ανάποδα! Στο τέλος μια μια μεγάλη βούρτσα και το πιστολάκι ολοκλήρωσε το χτένισμα.


4. Σωστό κούρεμαΑν έχεις λεπτή τρίχα απέφυγε τα έντονα φιλαριστά μαλλιά και προτίμησε ένα κούρεμα με "επίπεδα". Εξήγησε στο κομμωτή σου τι ακριβώς θέλεις όταν τα χτενίζεις σε καθημερινή βάση για να τον βοηθήσεις να καταλάβει τι θέλεις.


Από το faysbook.gr


Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com/2013/06/blog-post_7524.html#ixzz2W4Mnz7pq