Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ιδιαίτερα χτενίσματα σε κάθε σας έξοδο!

Με απλά βήματα μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το ιδιαίτερο look που αρμόζει στην κάθε περίσταση και φυσικά στη διάθεσή σας!


• Ο χαμηλός περίτεχνος κότσος στο πίσω μέρος του κεφαλιού αποτελεί μία σικάτη επιλογή. Θέλει όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, ίσως χωρίστρα στη μέση και μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο «αυστηρός» ανάλογα με την προτίμησή σας. Αφού τον φτιάξετε, «χαλάστε» τον λίγο και αφήστε «επιμελώς ατημέλητα» τριχάκια να ξεφεύγουν χαριτωμένα για μια πιο νεανική εμφάνιση.

• Ένας ακόμη κότσος – που μπορεί να σας ακολουθεί από τις ημέρες που κάνατε μπαλέτο- ενδείκνυται για όλες τις ώρες. Είναι ο κότσος ψηλά στο κέντρο του κεφαλιού. Είναι σφιχτός, αφήνει το πρόσωπο απόλυτα εκτεθειμένο και μπορεί να διακοσμηθεί με κάποιο λαμπερό και γιορτινό αξεσουάρ για αυτές τις ημέρες.

• Τα ολόισια μαλλιά με «βαριές» αφέλειες είναι ένα πολύ νεανικό look που «κρύβει» ατέλειες στο μέτωπο και δίνει πολύ στυλ. Αν τα αφήσετε κάτω, ισιώστε τα χωρίς καθόλου καμπύλες γραμμές για μια πιο επίσημη εμφάνιση. Αν τα μαζέψετε, προτιμήστε μία ψηλή αλογοουρά και κρατήστε τις αφέλειες ολόισιες.

• Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά, επιλέξτε κάποια στέκα ή τσιμπιδάκια με εντυπωσιακές πέτρες. Έτσι, θα τα στολίσετε, θα ανανεώσετε το στυλ τους και θα τους δώσετε ένα πιο γιορτινό και παιχνιδιάρικο ύφος.

Όποιο στυλ κι αν επιλέξετε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι, σίδερο ή άλλα εργαλεία θερμότητας που ταλαιπωρούν την τρίχα. Για να αποφύγετε τη φθορά των μαλλιών σας, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε διάφορα προϊόντα για την προστασία της τρίχας.


epithimies.gr